Det var verdensomspennende protest mot 5G i Tønsberg!

Lørdag 6.juni 2020 var det igjen en verdensomspennende protest mot 5G i Tønsberg! Arrangører var Norges Miljøvernforbund, Folkets Strålevern og Foreningen for el-overfølsomme(FELO)

Det ble arrangert en større stand på Farmandstorvet. Mange folk var innom og fikk vite mer om den helsefarlige strålingen som vi har rundt oss i det daglige.

Frem til i år har verken de etablerte mediene eller politikerne fulgt opp saken. Men vi gir oss ikke, verken når det gjelder smartmålere eller det nye 5G nettet.

Se filmen her!

Dagens tillatte strålegrenser som Statens strålevern(DSA) har godkjent er helt uten kontroll.

Statens strålevern(DSA) og deres senioir-rådgiver Lars Klæbo går god for er 10 000 000 mikrowatt/m2, det er hinsides all fornuft og er blitt bestemt av industrien selv.

Europarådet, som tidligere statsminister Torbjørn Jagland ledet i 10 år, ønsker en grense på 1000 mikrowatt som et straks tiltak, med langsiktig mål på 100 mikrowatt på dagtid.

Nå har også EU fått opp øyene og advarer mot det nye 5G nettet, og mener at det trengs uavhengig forskning. Det betyr vel kanskje at mye forskningen på området som industrien tidligere har produsert ikke har vær troverdig.

….

Se hele EU sin rapport: EU sin forsker-service advarer mot 5G!

Mange fortalt oss om sykdommer og plager som de uten tvil kunne relatere til elektromagnetisk stråling. Dette kunne komme fra kilder som mobilmaster Wifi og annet , men de ble ikke hørt av sine leger eller myndighetene.

Rundt Farmandstorvet i Tønsberg er det flere uheldig mobilmaster som skaper mye mikrobølge-støy i omgivelsene. Det er liten tvil om at dette gir sykdommer og plager for mange av oss.

Men vi kommer ikke til å gi oss på noen måter.

KAMPEN ER IKKE OVER FØR DEN ER VUNNET!

Men underveis trenger vi støtte og hjelp på alle måter: Ta kontakt hvis du kan bidra på noe måte 932 20312(SMS).

Bidra gjerne også økonomisk til vår innsamlingsaksjon!

Vi jobber frivillig, men trenger penger til daglig utgifter.

Målet vårt er 200 000 kr. som vil gå til mer brosjyrer, flyers, buttons, klistremerker, filming, reiseutgifter, annonsering og veldig mye annet.

Trykk HER for å bidra!

Odd-Erik Helgesen

Norges Miljøvernforbund avd. Vestfold og Telemark(STOPP smartmålerne)

Design a site like this with WordPress.com
Get started