Design a site like this with WordPress.com
Get started

Påskemorgen slukker sorgen!

Det var hyggelig oppmøte når det var påskefeiring på Slottsfjellet i Tønsberg. Det har vært utfordrende tider for mange. Denne påsken var det 2.gangen at regjeringen vår hadde avlyst påske-høytidelighetene i Norge, akkurat som at det var en ren selvfølge. Med tanke på hvilken regjering vi har, er det sikkert ikke så rart… Men la oss se bort fra det nå og feire påsken med all den tilgivelse og glede som vi makter.

Det var en svært god opplevelse å være sammen med andre som spontant ønsket å feire påsken og våren sammen med mange fremmede i Tønsberg.

Det var foreslått at vi skulle møtes kl. 12.00 ved Mikaelskirken (ruinene av kirken) ved foten av Slottsfjelltårnet, og det var et godt oppmøte der kl. 12.00, og flere dukket opp etter hvert.

Det ble sunget og flere tok ordet inne i kirken. Påskeevangeliet ble lest opp og så sang vi “Påskemorgen slukker sorgen” før vi gikk til seteren på platået nedenfor for å spise en påske-lunsj sammen.

Der var det litt lunere, og dermed ble det også en svært god opplevelese med mye trivsel.

Opplevelse og Samhold gir Trivsel.

Alle liker OST!

Til alle dere som synes dette er en god ide, så bør dere bli med når neste anledning snart byr seg, eller du kan allerede skape eget samhold der dere bor eller holder til for tiden.

Det vil være nok en markering for frihet foran Stortinget førstkommende lørdag kl. 17.00, så bli gjerne med for å få en riktig god opplevelse.

Det kan garanteres!!

Ønsker dere alle en fortsatt god påske!

Odd-Erik Helgesen

Leder Solidaritet 21

Se gjerne mer:

Folkets Koronakommisjon leverte sin første rapport!

Bilder fra Tønsberg-uka!!

Bli medlem!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: