Design a site like this with WordPress.com
Get started

Demonstrasjon for Frihet, Samfunn, Helse, Natur og Miljø! 12.juni kl. 17.00.

Solidaritet 21 skal ha sin første demonstrasjon foran Stortinget 12.juni kl. 17.00. Vi ønsker å påvirke valget høsten 2021 og alle valg fremover.

Ja til Frihet, Samfunn, Helse, Natur og Miljø.

Det blir allsang, appeller og stunts.

Det er Hannemor Skøyen Grue med bakgrunn som dans- og musikklærer blant mye annet som skal lede allsangen foran Stortinget. Vi håper det kommer til å bli en befriende og god opplevelse for alle.

Appellantene for dagen er folk som ønsker endringer i samfunnet vårt og som vil at flere skal se helheten i det hele. Ragna Heffermehl, miljøverner og sannhetsøker, Barbro Paulsen advokatfullmektig og 1.kandidat til Stortinget for Generasjonspartiet i Oslo, Sven-Inge Johansen talsperson for Folkets koronakommisjon og flere kommer. 

Kommer du?

Vi er en gjeng som er lei av at myndigheter, store selskaper og globale aktører(WHO, WEF, FN, EU, Bill Gates og andre) skal få lov til fortsette å gjøre hva de vil uten at folket er med på bestemmelsene. 

IMG_2750

Vi i Solidaritet 21 ønsker at enkeltpersoner, grupper og organisasjoner skal samle seg mot regjeringen og myndighetene våre.

Nå er det slutt, vi kan ikke finne oss i mer statelig overgrep mot oss norske innbyggere. Det spiller ingen rolle hvilken hudfarge man har, eller om man er født i Norge eller ikke. Det som gjelder er at innbyggerne i Norge skal ha myndigheter og politikere som hører på befolkningen. Norge skal ikke deles opp i små biter, og selges til utlandet.

Norge skal ha et folkestyre som skal styres fra Norge og ikke fra EU, WEF, FN, WHO, Nato eller andre organisasjoner, og skal heller ikke styres av rike multi-milliardærer slik som Bill Gates, Elon Musk, Mark Zuckerberg, Kjell Inge Røkke eller andre.

Norge har en perfekt størrelse arealmessig med et passende antall innbyggere for å kunne gjennomføre et godt demokrati for hele befolkningen.

Vi må stå sammen mot regjeringen og myndighetene! 

Derfor er det viktig å forstå at det er DE SAMME politikerne og myndighetene som tvinger på oss vindturbiner i norsk natur og som nærmest har meldt oss inn i EU mot VÅR VILJE, og samtidig som de har tvunget gjennom utflaggingen av norsk strøm (ACER). Det er de samme folkene som allerede har slått sammen fylker og kommuner, og har flyttet høyesterett til Bærum(18 av 20 dommere), samtidig som de har tillatt salg av Oslo børs ut av landet.

Solberg regjeringen fortsetter å rive ned Posten og NSB(VY) til det helt ugjenkjennelige, slik at sikker og nødvendig kommunikasjon for det norske folk skal bli helt avhengig av utenlandske aktører og andre “tilfeldigheter”.

De samme myndighetene ønsker å fjerne kontantene våre og øke overvåkningen av befolkningen dramatisk med begrunnelse i at det skal hindre kriminalitet.

Hva skjer med samfunnet? Hva skjer med velferdssamfunnet vårt?

I årene 2020 og 2021 har den samme regjeringen og de tilhørende myndighetene stengte ned landet vårt på grunn av en pandemi som tydeligvis ikke finnes annet sted enn på nettsiden til WHO og deres rike samarbeidspartnere. Dødstallene og sykdomstallene er svært lave uansett hvordan man snur og vender på det hele, men myndighetenes sine trofaste nyhetsformidlere i presse og media eier ikke skam, og kjører daglig ut propaganda for testing, vaksiner og vaksinepass. Det må påpekes at NRK, Tv2, Aftenposten, VG, Dagbladet, NTB og Amedia sitter i ledelsen av denne kampen om “sannheten”.

Men hva er egentlig virkeligheten?

Finnes det noe virus?

Kan det være at “corona-virus” egentlig har en årsak i den stadig økende mengden med stråling som omgir oss? …og spesielt med tanke på utrullingen av det nye 5G nettet som har skjedd SAMTIDIG med utbruddet covid-19?

EPRS4Mye forskning tyder allerede på det, og til og med EU sin egen forskerservice har advart mot det nye 5G nettet så sent som i februar 2020.

 

Les her: EU sin forsker-service advarer mot 5G!

I disse dager finnes det nærmest ingen grense for hvor mange pressmidler  regjeringen, myndighetene, pressen og media dytter på oss. De vil  at alle skal ta denne eksperimentelle corona-vaksinen som nok en dugnad. Vi skal altså ta en vaksine som uansett ikke kan bli godkjent før i 2023.

På toppen av alt dette ønsker regjeringene og de fleste andre politikerne i Norge å tvangsvaksinere oss dersom vi ikke ønsker det selv. De vil benytte seg av vaksinepass og andre virkemidler for å oppnå sitt mål.

Derfor er det viktig å forstå at det er regjeringen og myndighetene som vi nå må samles mot for å kunne få til endringer. Den eneste mulighet til forandring er at vi samler oss. Ikke nødvendigvis i en organisasjon men i samarbeid mellom enkeltpersoner, grupper og organisasjoner.

b30

Sammen er vi sterke!

 

Odd-Erik Helgesen

Leder av Solidaritet 21

 

Se gjerne:

Fantastisk 17.mai feiring i Tønsberg!

Påskemorgen slukker sorgen!

Pressemelding fra Folkets koronakommisjon 21.4.2021

Bli medlem!

Logo S

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: