Hva skal man egentlig velge i Valget 2021?

13. september 2021 er det igjen Stortingsvalg i Norge, det er også denne gangen mulig å forhåndsstemme. Til nå har allerede 1 193 307 forhånd stemt i valget  Det skal velges 169 kandidater, det høres egentlig veldig åpent ut, men så enkelt er det ikke.

IMG_0159

Vi vet at mange av velgerne ønsker å stemme blankt eller la være å stemme til Stortingsvalget 2021 for å vise sin misnøye med hele det norske styresettet som ikke fungerer. Misnøyen kan være mot salg av Norge bit for bit til utlandet, som er en taktikk for å viske ut grenser, kultur og fjerne demokratiet vårt. Det kan være en misnøye mot den såkalte corona-pandemien, og alle de unødvendige restriksjonene som det har medført. Det kan være stor fortvilelse mot vindturbiner som raserer norsk natur for å redde verden mot CO2 utslipp… Eller det kan være energisamarbeidet ACER og den stadige EU tilpassingen som man er misfornøyd med eller annen elendighet.

Les gjerne:

Hva skjer med samfunnet? Hva skjer med velferdssamfunnet vårt?

Børge Brende WEFUansett er det lett å tenke at det å stemme blankt vil vise din misnøye, men når man tenker på at det ugjenkjennelige partiet Høyre ikke bryr seg noe særlig om hvordan de kommer til makten.  Høyre med deres enorme nettverk virker kun å være opptatt av sine venner i frimurerlosjen, Rotary og i det høyere næringsliv i inn og utland, og i tillegg heier de selvfølgelig på vår tidligere utenriksminister Børge Brende som nå er president i World Economic Forum, og deres store plan: The Great Reset, så de virker ikke å bry seg det døtt om folkestyre vårt lengre. Det er svært viktig å forstå.

Se gjerne:

Coronavirus, The Great Reset, Agenda 2030 og 5G for dummies!

Det er altså tydelig at det nåværende Høyre partiet ikke bryr seg om demokratiet et eneste sekund. Høyre og deres samarbeidspartnere bryr seg kun om en eneste ting og det er å regjere, uansett hvilke metoder de kan benyttet seg for å komme til makten.

Men her kommer noen råd til alle dere som er misfornøyd med det skjer i landet vårt, og det er bare råd, og alle må absolutt tenke selv, for vi er alle helt forskjellige og unike, og i helt forskjellige situasjoner livet.

En tanke vi har er at hvis du virkelig ønsker å protestere bør du stemme enten på Demokratene eller på Rødt. Da vil du sannsynligvis være med på å få mange annerledes kandidater inn på Stortinget.

Dersom du tidligere har stemt på Høyre bør du finne deg et annet parti som har sjanse som nå er utenfor Stortinget. Det vil si Demokratene og kanskje Partiet de Kristne, disse partiene er for frihet og for norske verdier. Samtidig heier de ikke på EU og utflagging av norske verdier.

Dersom du tidligere har stemt på Frp bør du ved dette valget stemme partiet Demokratene som er et klart valg i forhold til corona-restriksjoner og vaksiner, men også i forhold til vindturbiner, bomringer, ACER, EU og klimahysteriet.

Demokratene Ugland 1

Det er også viktig å bemerke at Senterpartiet og Rødt var de eneste partiene som stemte mot vaksinepass på Stortinget da det ble tatt opp til avstemming nå i våres, det skal begge partiene ha kreditt for. Se bilde under:

10 i mot vaksinpass

Se mer av voteringen: Her!

Dere som tidligere har stemt Arbeiderpartiet og fortsatt ønsker å stemme sosialistisk bør nå vurdere å stemme Rødt. Arbeiderpartiet vedtok på landsmøte i 2015 tvangsvaksineringen av den norske befolkningen hvis det skulle være nødvendig. Dersom du ønsker å protestere bør du uansett la være å stemme blankt, og heller stemme Demokratene eller Senterpartiet i dette tilfelle.

Til dere som egentlig ville stemme Miljøpartiet de Grønne, og har skjønt at partiet ikke er så veldig interessert annet enn i dette klimahysteriet, og dermed ikke har forstått utfordringer når det gjelder vindturbiner, 5G, corona-restriksjoner og vaksiner. Da ser det ut til at partiet Rødt kan være en løsning for dere. Rødt har ønsket å diskutere vaksineutfordringer når vi har vært i kontakt med dem og har altså også stemt i mot vaksine-pass.

Når det gjelder det rødgrønne Sosialistisk venstreparti virker det som de sliter seg i å sette seg inn i virkeligheten og kan sammenlignes med MDG, dermed anbefaler vi også her å heller stemme Rødt og Moxnes denne gangen for å få en effekt av protesten.

Moxnes Rødt

Partiet Venstre ser ut til å være det partiet som er mest uaktuelt å stemme på, da de ønsker at Norge skal forsvinne totalt inn i teknokratiet og en FN ledet verdensorden. Vel vel uansett et flott navn på et parti.

I enkelte fylker kan det være kanskje være greit å stemme KrF dersom kandidaten har forstått alvoret når det gjelder corona og vaksinering. Ellers er det relativt nye Partiet de Kristne(PDK) et svært godt alternativ da partilederen Erik Selle har gått hardt ut og sagt nei til vaksinepass og er for frivillig vaksinering.

b9

På bildet over er Erik Selle og Maren Anne Krüger to av toppkandidatene til PDK.

Ellers kan vi ikke komme utenom å nevne en outsider nemlig Hans Jørgen Lysglimt Johansen i partiet Alliansen. Lysglimt er helt klar om hva han mener om vaksiner og corona-restriksjoner, og mener vaksinen er dødelig. Uansett Lysglimt sin motstand når det gjelder corona-hysteriet er det viktig å vite at han representerer en tøff linje når det gjelder innvandringsspørsmålet. Uansett vil han vært en person som ville få stor oppmerksomhet hvis han blir valgt inn på tinget. Han stiller som første kandidat i Oslo og Vestfold.

Lysglimt Alliansen

Les gjerne mer om Lysglimt Johansen her: Alliansen anmeldes etter stunt på videregående skole Nettavisen 8-9-2021

Vi ser at corona-restriksjoner, tvangs-vaksinering og vaksinering barn og unge som den viktigste saken i valget 2021 litt over vindturbiner, ACER og mye annen elendighet. Den viktige Corona-saken er holdt helt unna valgkampen, og det er bare svært trist.

Vi håper at valget mandag den 13.september skal gi oss flere vaksinemotstandere på Stortinget som er villig til å la oss komme på møter og spise sammen dem i kafeteriaen der inne, og samtidig er villig til å komme ut å holde appell på Eidsvoll-plass mot vaksiner og alle de corona-restriksjonene som den kommende regjeringen kommer til å innføre.

Uansett og allikevel er konklusjonen at dere uansett må tenke selv, og at vi alle har forskjellige utgangspunkt og egne tanker, derfor må vi også ta våre egne valg. Men Solidaritet 21  anbefaler dere alle til å la være å stemme blankt, det vil kun tjene partiet Høyre, deres venner i Rotary og det høyere næringslivet i Norge og utlandet.

Så uansett kom deg opp av sofaen uansett hvor misfornøyd du er.

Odd-Erik B

Godt valg!

Odd-Erik Helgesen

Leder av Solidaritet 21

Se gjerne:

For barna våre! Ny demo foran Stortinget 11. september! Bli med!!

Helheten er viktig for forståelsen!

Folkets Koronakommisjon leverte sin første rapport!

Støtt Solidaritet 21!

Logo S

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: